داوود اعرابی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، به عملکرد دولت تدبیر و امید در دو سال گذشته اشاره کرد و با بیان اینکه مهم تر از نتیجه، تلاش برای نتیجه گرفتن است، گفت: در بسیاری از زمینهها و وزارت خانههای ما عملا شاهد هیچگونه تحرک یا تلاشی نیستیم و این بدتر از محقق نشدن وعدهها است.
وی با اشاره به اینکه زمانیکه نه تلاشی از سوی دولت است و نه تحقق وعدهایی و نه نتیجهایی، ناامیدی حاصل میشود که بدتر از هرچیز است که این ناامیدی خود خلاف شعار انتخاباتی دولت است، افزود: کاش همان زمان که مقام معظم رهبری فرمودند «نامزدها به گونه ایی شعار و وعده بدهند که بعد از چند سال آن شعارها را که یادآور شدند شرمنده نشوند»، شعارهایی می دادند که الان عملی میبود.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به اینکه بسیاری از وعدههای دولت هنوز در حد همان وعده باقی مانده است، گفت: بزرگترین اشتباه ممکن این است که تمام مشکلات کشور را به مذاکرات و تحریمها مرتبط کرد و بگوییم علت این مشکلات فقط تحریمها است.
اعرابی افزود: بزرگترین ضعف دولت این است که کلید تمام مشکلات را توافق با غرب دانسته و بیش از حد روی آن حساب کرده است.
وی با اشاره به اینکه مشخصا تحریمها مشکلاتی را به همراه دارد؛ اما باید ببینیم از تحریمها چه به دست آوردهایم، افزود: تحریمها بزرگترین کمک برای پیشرفت همه جانبه ما شد، چراکه وقتی به نیروها و توانهای داخلی تکیه کنیم، باعث اشتغال و شکوفا شدن و پیشرفت همه جانبه میشود.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه فکر میکنم دیگر کسی نباشد که آمریکا را نشناسد و آیا واقعا هنوز هم کسی هست که بخواهد به امریکا اعتماد کند؟، گفت: آمریکا فقط و فقط با اصل نظام جمهوری اسلامی ایران مخالف است و هدف نهایی اش انحلال انقلاب است و هرگز دست از خوی استکباری خود برنخواهد داشت.
اعرابی با اشاره به اینکه بعد از توافق ژنو و لوزان که تحریمها بیشتر شده، آیا هنوز هم میتوان گفت آمریکا تحریمها را لغو میکند؟، گفت: این جمله رئیس جمهور که گفت «ما حتی برای برطرف کردن مشکل آب خوردنمان هم نیاز به رفع تحریمها داریم» و بسیاری از جملههای مشابه و همین جمله که بزرگواری گفت «تحریمها پدر مردم را در آورده» فقط و فقط دادن اهرم فشار به دست طرف مقابل در میز مذاکرات است.
وی با بیان اینکه این همه سال تحریم بودیم، اما به خودمان تکیه کردیم، نیروها و ظرفیتهای داخلی را شکوفا کردیم و بیش از پیش موفق بودیم و هر روز به پیشرفت خود ادامه دادیم، پیشرفتی که تنها حاصل کار خودمان بود، بیان داشت: بسیاری از وزارت خانهها بدون هیچگونه تحرک و تلاشی انگار به اغما رفتهاند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه راه حل مشکلات اقتصادی کشور تکیه به ظرفیتها و تواناییهای خودمان و توکل به خدا است نه کدخدا، گفت: برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور باید فقط کار و تلاش کرد.
اعرابی با بیان اینکه وضعیت تولید در کشور پیشرفت خاصی نداشته و حتی در برخی موارد عقب گرد هم داشتهایم، گفت: واردات بی رویه و غیر اصولی ضربات بزرگی به تولیدکنندگان زده است، بنابراین امید است مسئولین قدر تولید داخلی را بدانند و هرچه زودتر به تلاش برای پیشرفت روز افزون در این زمینه برخیزند.